Mavera Gençlik Akademisi

Mavera Gençlik Akademisi her biri alanında uzman isimlerle başladı. Yoğun ilgi ve katılım sağlanan akademi’nin konuları; Sinema, Münazara, Sosyal Medya ve Fotoğrafçılık alanındaydı. 17 Kasım Cumartesi günü Mustafa TOPRAK ile başlayan programız Sinema okumaları dersi, ardından ” Beğenilmiş Fotoğrafların Kalbi Kırılır mı?” konusuyla Fotoğraf sanatçısı Fatih Tuna’nın  anlatımıyla Fotoğraf alanında gerçekleşti.  İkna Kabiliyetleri Eğitimi,  Münaza ve Hitabet Derneği Başkanı Yavuz YİĞİT’in Münazara eğitimiyle devam etti.  Son olarak USMED Başkanı Said ERCAN’ın sunumuyla 8 Aralık Cumartesi  günü gençlerle bir araya gelerek ” Sosyal Medyayı Nasıl Trolleriz ” dersi işlendi.

Katılımcıların sertifikalarının teslim edilerek sona erecek olan programımız gençlere alanında uzman hocalarımızın katkılarıyla, ufuklarının ötesine rehberlik ederken, bu yolculukta onların farklı argümanlarla ilişkilerini de nasıl kurgulamaları hakkında katkı sunmayı hedeflemiştir.