Eğitimde İyi Örnekler Ve Mavera Vakfı

” Meşhur ve maruf ata sözümüze göre; çok yaşayan değil, çok gezen bilir. Onun içindir ki; “gezen tilki”, daima “yatan aslan” daha evla kabul edilir.

Merkezi İstanbul Üsküdar’da bulunan ve yaygın eğitim alanında her yaş ve seviyedeki insana güzel hizmetler sunan Mavera Vakfı; 2017-2018 öğretim yılı, üniversite öğrencilerine yönelik olarak, “Kudüs” konulu bir “deneme yarışması” yaptı. Dereceye giren gençler için, diğer ödüllere ilave olarak; harika bir Kudüs gezisi organize etti.

2018-2019 öğretim yılında ise; Aliya İzzetbegoviç’in anısına, “Küresel Barış ve Adalet” konulu bir deneme yarışması organize etmiş bulunuyor. Doğal olarak, bu sefer dereceye giren öğrencileri; Bosna gezisi ile ödüllendirmeyi planlıyor.

Görünen o ki; her yıl, gönül coğrafyamızın bir ülkesi gezilecek. İlgili ve duyarlı gençlere; Türkiye’nin Türkiye’den ibaret olmadığı uygulamalı olarak öğretilecek.”

Eğitimde İyi Örnekler Ve Mavera Vakfı