15 Temmuz Şehitler Anıtı’nın Açılışı Yapıldı

15 Temmuz hain darbe girişiminin sene-i devriyesinde vatan, bayrak ve islâm uğrunda canlarını fedâ eden tüm şehitlerimizi Mavera Eğitim Sağlık Vakfı rahmet ve minnetle yâd editti.

Vakfımızın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kara ve Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Koca beyefendiler 15 Temmuz Birlik ve Beraberlik günü sebebiyle düzenlenen etkinliklere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın katılımıyla gerçekleşen 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nın açılışına katıldılar. Etkinlik kapsamında Çengelköy 15 Temmuz Şehitler Çeşmesi’nin ziyaretlerinin ardından o kanlı ihanet gecesinin anısına Çengelköy’de başlayan mücadelenin izinde kortej eşliğinde önce Beylerbeyi ardından çelik zırhları delip geçen iman dolu yüreklerin şehadet şerbeti içtiği 15 Temmuz Şehitler köprüsünde etkinliklere katıldılar.