Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı 3. Uluslararası STK Fuarındaydı

17-18 Kasım 2018 tarihinde İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (İDSB) ve Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfının (TGTV) ortaklaşa düzenlediği 3. Uluslararası STK Fuarı, İstanbul Yenikapı’da Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde yapıldı. Fuar 40 ülkeden 170 kuruluşun katılımıyla gerçekleşti.

İslam Coğrafyasının STKları Buluştu
STK’lar arasında tanışma, etkileşim, dayanışma ve nitelikli iş birliğinin hedeflendiği Uluslararası STK Fuarı’na Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı da katıldı. Türk Kızılayı, AFAD, TÜGVA, Türkiye Maarif Vakfı, Yunus Emre Enstitüsü, gibi Türk STK’ların yanı sıra Doğu Türkistan’dan Cezayir’e, Kazakistan’dan Yemen’e, Somali’den Kenya’ya varana kadar İslam coğrafyanın hemen her yerinden gelen Sivil Toplum Kuruluşları fuar boyunca bilgi birikimini ve kurumsal tecrübelerini paylaştı.

3. Uluslararası STK Fuarı’nda standımızı ziyaret eden katılımcılarımıza vakfımızın projeleri ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdik.