Üniversite Öğrencilerimiz Mavera Vakıfı Kültür Merkezi’nde

Bağlarbaşı Kız Öğrenci Konukevi’nde kalan üniversite öğrencileri Mavera Vakıfı Kültür Merkezi’nde kahvaltılı bir programda bir araya geldi.

Programda vakfımız mütevelli heyeti başkanı Mehmet Koca ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kara öğrencilere yönelik bir konuşma yaptı.

Mehmet Koca, üniversite öğrencilerin barınma ihtiyacını karşalamaya yönelik olarak Bağlarbaşı Kız Öğrenci Konukevi’nin geçtiğimiz yıl hizmete girdiğini, önümüzdeki sezonda erkek öğrencilere yönelik olarak bir adet lisans ve bir adet de yükseklisans-doktora öğrenci konuk evinin faaliyete açılacağını söyledi. Öğrencilerin üniversite hayatı boyunca zamanlarını verimli kullanmalarının önemini anlatan Koca, vakıf olarak barınma ihtiyacının yanısıra, manevi olarak gençlerin gelişimini önemsediklerini ifade etti.

Programda konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Kara ise Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı olarak, gençlerin eğitimine büyük önem verdiklerini bu çerçevede onların kişisel gelişimleri için yeni sezonda daha etkin programlar yapılacağını söyledi.