Vakfımız Olağan Mütevelli Heyet Toplantısı

Vakfımızın olağan mütevelli toplantısı 06 Aralık Cumartesi günü vakfımızın yeni merkezinde yapıldı.

Mütevelli Başkanımız Sn. Mehmet Koca başkanlığında yapılan toplantıda 2014 faaliyetlerinin değerlendirmesi ve 2014 yılı hedefleri tartışıldı.

Toplantının açılış konuşmasında 2014 yılı faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Sn. Mehmet Koca, 2013 yılı sonunda kurulan Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın kısabir zaman içinde, Bağlarbaşı Kız Öğrenci Konukevi’ni faaliyete geçirdiğini ifade etti. Mehmet Koca, 120 öğrenci kapasiteli Konukevi’nin 3 yıldızlı otel konforunda hizmet verdiğinin altını çizerek, gelecek nesillerin inşasında gençliğe yapılacak yatırımın önemini dile getirdi.

Kasım ayı sonu itibariyle vakfın yeni bir merkeze kavuştuğunu ifade eden Mehmet Koca, emeği geçen mütevelli üyelerine ve hayırsever Mavera gönüldaşlarına teşekkür etti.

Mehmet Koca, Vakıf kültür merkezinin her yaştan insanın istifadesine sunulduğunu belirtelerek, faaliyetlerin sürekliliğinin önemine vurgu yaptı.

2015 yılı içinde Göztepe’de bir erkek öğrenci yurdu açmak için çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Koca yeni yılda, yeni merkezde faaliyetlerin artarak devam edeceğini söyledi.