Bağlarbaşı Kız Konukevi

2018 – 2019 Eğitim Dönemi Başvuruları Başladı
Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın bir iştiraki olan Bağlarbaşı Eğitim Sağlık Hizmetleri San. ve Tic. Aş bünyesinde faaliyet gösteren Bağlarbaşı Kız Öğrenci Konukevi 2018 – 2019 eğitim dönemi başvuruları başladı.

Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın bir iştiraki olan Bağlarbaşı Eğitim Sağlık Hizmetleri San. ve Tic. Aş bünyesinde faaliyet gösterecek olan Bağlarbaşı Kız Öğrenci Konukevi 2014 – 2015 eğitim ve öğretim döneminde hizmet vermeye başladı.

Üsküdar Bağlarbaşı semtinde bulunan konukevimiz Marmara Üniversitesi ılahiyat FakültesiÜsküdar Üniversitesi ve 29 Mayıs Üniversitesi’ne 15 dakika yürüme mesafesindedir. Ayrıca konukevimiz Marmaray‘a toplu taşıma ile 5 dakika mesafededir.

Ayrıca Anadolu yakasında bulunan; İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, ıstanbul Ticaret Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi, ıstanbul şehir Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi‘ne toplu taşıma ile ulaşılabilmektedir.

120 öğrenci kapasiteli konukevinde, idari ve teknik personelin tümü bayanlardan oluşmaktadır.

Tel No: 0216 532 35 40 – 0216 532 39 70
E-mail: info@baglarbasikonukevi.com
Adres: Selami Ali Mah. Üzüm Kızı Sok. No: 22 Bağlarbaşı Üsküdar ıstanbul

Yurt Özellikleri