Karz-ı Hasen Vakfı İftarı Gerçekleşti

27 Mart 2024 Çarşamba Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı

Karz-ı Hasen Vakfı gönüllüleri geleneksel Ramazan iftarında bir araya geldi. Vakıf merkezinde gerçekleşen iftara bağışçılar ve müstakrizlerin yanında sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarından çok sayıda davetli katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından iftar yemeği ile devam eden programda Karz-ı Hasen Vakfı Başkanı Mehmet Koca bir konuşma yaptı. Vakfın faaliyetlerine değinen Koca, şimdiye kadar 649 genç çifte karz verildiğini aktardı. Yaşanılan çağda insanın elinden geleni yapmasının zaruret haline geldiğini belirten Koca, kişi ya da kurumların gücü nispetinde, konfor alanlarından çıkarak, doğrudan bir değer üretme gayesiyle somut şeyler yapması gerektiğini ifade etti.

Karz-ı Hasen Vakfı Başkanı Mehmet Koca'nın konuşmasının tamamına Mavera TV'den ulaşabilirsiniz.