KARZI HASEN VAKFI YARARINA 2. ONLINE BAĞIŞ MÜZAYEDESİ

4 Mayıs 2023 Perşembe Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı

KARZI HASEN VAKFI YARARINA 2. ONLINE BAĞIŞ MÜZAYEDESİ

HAYIRSEVERLER ONLINE TEKLİFTE YARIŞACAK, İHTİYACI OLAN GENÇLERE DESTEK OLACAK.

Karzı Hasen Vakfı yeni bir müzayede etkinliği ile Bidsee’de! Mart ayında ilki gerçekleşen ve büyük ilgi ile karşılanan Karzı Hasen Vakfı Yararına 2. Bağış Müzayedesi 4 Mayıs Perşembe akşamı 20:30’da Bidsee’de gerçekleşecek.

Kelime manası “güzel borç” anlamına gelen ve Kur’ani bir terim olan “karz-ı hasen”, kişinin herhangi bir çıkar gözetmeden, karşılığını sadece Allah’tan bekleyerek verdiği borçtur. Bu anlayışla hareket eden Karz-ı Hasen Vakfı, evlenmek isteyen gençlere destek olmak amacıyla faizsiz ve geri ödeme imkanlarına uygun bir şekilde yardım ediyor.

Link üzerinden siz de müzayedeye katılabilirsiniz: https://bidsee.live/stream/2756

Vakfın İlk Online Bağış Müzayedesinde 1,2 milyonun üzerinde hasılat gerçekleşti.

Bağış müzayedesinin ilki Mart ayında Bidsee online müzayede uygulamasında gerçekleşti. 57 farklı eser müzayedeye çıkarıldı ve 1.271.498 TL hasılat elde edildi. Müzayede boyunca teklif verdikçe otomatik olarak yenilenen sayacın heyecanı hiç durmadı. Hayırseverler tekliflerini hızlı ve kolay şekilde verdi, Bidsee üzerinden desteklerini ihtiyacı olan gençlere ulaştırdı.

Tablolar, hat, ebru ve gravür eserler, cepken ve padişah fermanından oluşan geniş koleksiyon, online müzayede ile hayırseverlere sunuldu.

Şimdi ise Karzı Hasen Vakfı Yararına 2. Bağış Müzayedesi 4 Mayıs 20:30’da Bidsee’de.

Online müzayede heyecanı, yardım ve dayanışma ruhuyla bütünleşmeye devam ediyor.

Hayırseverler, online müzayede ile hayırda yarışacak.

Evlenmek isteyen gençlere destek olmak isteyen herkes 4 Mayıs’ta Bidsee uygulaması üzerinden eşsiz eserlere ulaşabilir, Karzı Hasen Vakfı’na destekte bulunabilirler.

Hayırseverler, Online Müzayede Heyecanı ile Eşsiz Eserlere Ulaşıyor.

Online müzayede uygulaması Bidsee’de gerçekleşen bağış müzayedelerinde, toplam 6.124.200 TL değerinde eser hayırseverlerle buluştu ve gelirleri çeşitli yardım faaliyetlerinde kullanılmak üzere yerlerine ulaştı. Hayırseverler mobil cihazları üzerinden kolaylıkla müzayedelere katılabildiler.

Bidsee’de gerçekleşmiş müzayedelerden büyük etki oluşturan ve yüksek yardım rakamlarına ulaşan etkinlikler oldu. Depremzedelere yardım amacıyla gerçekleştirilen müzayedede, teklifler hiç durmadı, 3 saatte 2 milyonun üzerinde hasılat elde edildi.

Bidsee Nedir?

Bidsee hem satıcılar hem alıcılar için çok pratik ve gerçek müzayede deneyimi sunan bir mobil uygulamadır. Kullanıcılarına hem satıcı hem de teklif veren olma imkanı sağlıyor. Eser sahipleri, antikacılar ve satıcılar ileri tarihli olarak canlı yayın planlayabiliyor ya da anlık olarak müzayede başlatabiliyor. Kullanıcılar ise planlı yayınları takip edebiliyor, uygulamanın yayın bilgilendirmesi ile yayınlara katılabiliyor. Ayrıca uygulama, müzayedelere katılan kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor.

Bidsee, senkronizasyon problemleri yaşamadan müzayede sürecinin yürütülmesini garanti ediyor. Otomatik yenilenen sayacı, kolayca kullanılabilen teklif özelliği ve kesintisiz deneyimi ile müzayedelerde heyecan hiç azalmıyor.

Bidsee ile müzayede deneyimi pratik, hızlı ve kolay erişilebilir.

Online müzayedelere katılmak ve Karzı Hasen Vakfı yararına umuda ortak olmak isteyenler Bidsee mobil uygulamasını indirebilir ve ücretsiz olarak müzayede etkinliğine kolaylıkla katılabilir.