Karzı Hasen Vakfı’ndan UMAD’a Ziyaret

22 Şubat 2024 Perşembe Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı

21 Şubat Çarşamba günü Karzı Hasen Vakfı Başkanı Mehmet Koca'nın yaptığı ziyarete UMAD Bşk. Yrd. Prof. Dr. Mustafa Karataş, UMAD Bşk. Yrd. Ömer Korkmaz, UMAD Gnl. Müd. Sadettin Ekici, UMAD Gnl. Mdr. Yrd. Hüseyin Yaşaroğlu, UMAD Y. Krl. Üyesi Ramazan Kayan ev sahipliği yaptı. Gerçekleştirilen ziyarette "Karzı Hasen" uygulamamız hakkında istişarede bulunuldu. Uluslararası Müslüman Âlimler Danışma Derneği Yönetimine nazik davet ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz.21 Şubat Çarşamba günü Karzı Hasen Vakfı Başkanı Mehmet Koca'nın yaptığı ziyarete UMAD Bşk. Yrd. Prof. Dr. Mustafa Karataş, UMAD Bşk. Yrd. Ömer Korkmaz, UMAD Gnl. Müd. Sadettin Ekici, UMAD Gnl. Mdr. Yrd. Hüseyin Yaşaroğlu, UMAD Y. Krl. Üyesi Ramazan Kayan ev sahipliği yaptı. Gerçekleştirilen ziyarette "Karzı Hasen" uygulamamız hakkında istişarede bulunuldu.