Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı ve Karzı Hasen Vakfından Aile Vakfına Ziyaret

25 Ocak Perşembe günü ziyatere İstanbul Aile Vakfı Kurucu M.H. Baş. Sami Yılmaz, İstanbul Aile Vakfı Yön. Kur. Baş. Ali Rıza Arslan, İstanbul Aile Vakfı Yön. Krl. Bşk. Yar. İbrahim Uyar ve Dr. Psk. Abdülaziz Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Doç. Dr. Turgay Şirin, Uğur Dağılmaz ve Yunus Emre Öztek ev sahipliği yaptı.Mavera Vakfı ve Karzı Hasen Vakfı Kurucu MH. Bşk. Mehmet Koca, Mavera Vakfı YK Bşk. ve Karzı Hasen Vakfı MH. Üyesi Mustafa Kara, Mavera Vakfı ve Karzı Hasen Vakfı MH. Üyesi Sedat Ayyıldız, Karz Vakfı MH. Üyesi Celalettin Cingöz, Mavera Mavera Vakfı ve Karzı Hasen Vakfı MH. Üyesi Mustafa Kayırıcı’nın katıldığı toplantıda faaliyetlerimiz hakkında istişare ve müzakerelerde bulunuldu. Aile Vakfı Yönetimine nazik davet ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz.