Mavera ve Karz-ı Hasen Vakfı Vakıflar Haftasında

9 Mayıs 2024 Perşembe Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı

Vakıflar Haftası Kutlamaları Üsküdar Valide-i Cedid Camii'nde Gerçekleşti

Tarihin tanıkları ve geleceğin teminatı olan vakıflar, Vakıflar Haftası etkinlikleri kapsamında Üsküdar Valide-i Cedid Camii avlusunda bir araya geldi. Mavera Vakfı ve Karz-ı Hasen Vakfı da bu anlamlı buluşmada yer aldı.

Etkinlikte, farklı alanlarda faaliyet gösteren vakıfların çalışmaları ve misyonları hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Mavera Vakfı, eğitimden kültüre, sağlıktan sosyal yardımlara kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösterirken, Karz-ı Hasen Vakfı ise ihtiyaç sahiplerine faizsiz kredi imkanı sunarak ekonomik destek sağlıyor.

Vakıflar Haftası kutlamaları, vakıfların toplumsal dokuya katkılarını hatırlatmanın yanı sıra, gelecek nesillere de bu değerleri aktarma ve vakıf kültürünü yaşatma amacıyla düzenleniyor.