AVUSTURALYA BAŞ MÜFTÜSÜ MAVERA’YI ZİYARET ETTİ

4 Haziran 2022 Cumartesi Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı

Tarih: 03.06.2022

AVUSTURALYA BAŞ MÜFTÜSÜ MAVERA’YI ZİYARET ETTİ

Avusturalya Başmüftüsü Dr. İbrahim Ebu Muhammed vakfımızı ziyaret etti. Mavera Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sedat Ayyıldız’ın ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmede Avusturalya Ulusal Alimler Birliği (Australian National Imams Council, ANIC) üyesi de olan Dr. İbrahim Ebu Muhammed Avusturalya’daki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mavera Vakfı’nın 7-13 yaş çocuklar için yürüttüğü eğitim faaliyetleriyle yakından ilgilenen Başmüftü Dr. Ebu Muhammed’e Mavera Akademi ve Karavan Akademi hakkında detaylı bilgiler verildi.

Görüşmede Mavera Vakfı’nın yüz yüze ve çevrimiçi bazı çalışmalarını Avusturya İslam Toplumunun istifadesine sunmak için modelleme sürecinin başlatılması kararlaştırıldı. Ziyaret karşılıklı iyi niyet ve hediye takdimleri ile tamamlanmıştır.