Karz-ı Hasen Vakfı Gönüldaşları İftar Programında Bir Araya Geldi

13 Nisan 2022 Çarşamba Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı

Karz-ı Hasen Vakfı'nın düzenlemiş olduğu iftar programı 12 Nisan Salı günü gerçekleştirildi. Karz-ı Hasen Vakfı Mütevelli Heyet Üyeleri ve bağışçılarımızın davetli olduğu iftar programımız yoğun bir katılımla gerçekleşti. İftar öncesi Kur’an tilaveti gerçekleştirilirken iftardan sonra Karz-ı Hasen Vakfının hizmetlerinin anlatıldığı bir video katılımcılara izlettirildi. Ardından konuşmasını yapmak üzere Karz-ı Hasen Vakfı Başkanı Mehmet Koca kürsüye çıktı. Mehmet Koca konuşmasını bitirdikten sonra Karz-ı Hasen Vakfının hizmetlerinin daha nitelikli ve faydalı olması adına neler yapılabileceği hakkında katılımcılarla fikir telakkisinde bulundu. İftar programımız teravih namazının ardından hitama erdi.