MAVERA EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI YENİ GENEL MERKEZİ ÜSKÜDAR'DA AÇILDI

3 Ocak 2022 Pazartesi Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı

MAVERA EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI YENİ GENEL MERKEZİ ÜSKÜDAR'DA AÇILDI

Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın Üsküdar'daki yeni genel merkezi törenle açıldı.

Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın Üsküdar Çamlıca'daki yeni merkezin açılışına AK Parti İstanbul milletvekilleri Osman Boyraz ve İsmet Uçma, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ile birlikte çok sayıda siyasetçi, akademisyen ve davetli katıldı.

Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın Üsküdar Çamlıca'daki yeni merkezin açılışına çok sayıda davetli katıldı

Törende vakıf geleneği ile Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı'nı anlatan sinevizyon gösterisi sunuldu.

Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kara, açılışta yaptığı konuşmasında vakfın temellerini, 53 iş adamıyla bir araya gelerek attıklarını belirterek, ''Eğitim ve sağlık alanında toplum yararına faaliyetler yapmak gibi genel bir hedeften yola çıkarak üniversite gençliğinin barınma ihtiyacına katkı sunuyoruz'' dedi.

Vakıf geleneğinin sürdürülmesinin önemine işaret eden Kara, ''Fertler olarak tek başımıza yapabileceklerimiz oldukça sınırlı. Onun için fertlerin ortak bir çatı altında bir araya gelmesi çok önemlidir. Ahlaki bir olgunluğa erişilmesi, Kur'an-ı Kerim ve sünnetin derinlemesine özümsenmesi ile mümkün olacağından ortak çaba koyuyor olacağız'' diye konuştu.

Açılış programının ardından katılımcılar merkezde açılan Türk İslam Sanatları Hat ve Tezhip Sergisi'ni gezdi.

Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yeni merkezinin özellikleri

Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yeni merkezinin özellikleri ise şöyle;

Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın genel merkezi ve kültür merkezi, 100 kişi kapasiteli çok amaçlı etkinlik salonu, 60 kişilik mescit, 3 bin kitap kapasiteli, 20 kişinin aynı anda çalışabildiği kütüphane, 40 kişilik dinlenme odasına sahip.

Üsküdar 34